Hizmetlerimiz
SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNDE YAPILAN ANALİZLER ve ÜCRETLERİ (2018 YILI)
HİZMETİN ADI |
FİYATI (TL) |
Sütte ve Mamüllerinde Yağ |
40.00 |
Sütte OzgüI Ağırlık |
30.00 |
Sütte Soda |
40.00 |
Sütte Hidrojen Peroksit |
40.00 |
Sütte Laktoz |
50.00 |
Sütte Fosfataz |
40.00 |
Sütte Antibiyotik Varlığı |
40.00 |
Süt ve Mamüllerinde Kül / Kuru Madde |
50.00 |
Süt ve Mamüllerinde Titrasyon Asitliği |
40.00 |
Sut ve Mamüllerinde pH |
30.00 |
Süt ve Mamüllerinde Protein ( Kjheldahl ) |
75.00 |
Süt ve Mamüllerinde Protein ( Formol Titrasyon ) |
30.00 |
Pastörize Sütte Homogenizasyon Kontrolü |
50.00 |
Sterilize Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü |
100.00 |
Süt, Ayran ve Yoğurtta Viskozite |
100.00 |
Yoğurtta Jelatin |
40.00 |
Yoğurtta Nişasta |
40.00 |
Krema ve Tereyağında Tuz |
60.00 |
Krema ve Tereyağında Fosfotaz |
70.00 |
Krema ve Tereyağında Reichert-MeissI |
200.00 |
Krema ve Tereyağında lyot |
100.00 |
Krema ve Tereyağında Polenske Sayısı |
100.00 |
Krema ve Tereyağında Sabunlaşma Sayısı |
100.00 |
Peynir Mayasi Kuvveti |
40.00 |
Peynirde Tuz |
60.00 |
Peynirde Olgunlaşma Indeksi |
100.00 |
Süttozunda Suda Erime Yeteneği |
40.00 |
Dondurmada Kuru Madde |
30.00 |
Dondurmada Fosfataz |
70.00 |
Mineral Madde ( Ca, Mg vb. ) |
100.00 |
Koliform (EMS) / Fekal Koliform / Maya-Küf / Toplam Bakteri |
100.00 |
E.coli /Enterokok/Bacillus/Staph. Gibi Özel Bakteriler |
150.00 |
Listeria/Yersina |
150.00 |
Serolojik Test |
200.00 |
Besin Etiketlenmesi Çalışması |
300.00 |
Somatik Hucre Sayımı |
50.00 |
Kültür Aktivite Testi (Tek Kültür) |
1750.00 |
Süt ve Ürünlerinde Tekstür |
200.00 |
Dezenfektan Etkinlik Kontrolü |
1250.00 |
Sularda Sertlik |
160.00 |
Toplam Şeker (Lane Eynon) |
160.00 |
Ultra Pure Su (1L) |
30.00 |
DİĞER HİZMETLER |
|
Ürün Danışmanlık Yatırım bedeline göre |
|
Üretim Danışmanlık Yatırım bedeline göre |
|
Fizibilite Raporu Hazırlanması Yatırım bedeline göre |
|
Özel Danışmanlık Yatırım bedeline göre |