Çerez Örnek
TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Belge Alan Öğrencilerimiz

Danışmanlığını Dr. Vildan AKDENİZ'in yaptığı TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programınca desteklenen "Farklı Güçlerde Ultrason Uygulamasının Portakal Kabugu Unu ile Zenginlestirilmis Probiyotik Fermente Peyniraltı Suyu İçeceginin Fizikokimyasal Özelliklerine, Viskozitesine, Probiyotik Bakteri Canlılıgına ve Duyusal Özelliklerine Etkisi" konulu araştırmaları ile öğrencilerimiz Nurul Beyza DURUL ve ARZUCAN DURMAZ, TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL'ın katılımı ile gerçekleşen Belge Takdim Töreni'nde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet BUDAK'tan belgelerini almışlardır.

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ