Sunulan Hizmetler
SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ İLE İLGİLİ HİZMETLER (2021 YILI)
HİZMETİN ADI |
FİYATI (TL) |
Sütte ve Mamullerinde Yağ |
90.00 |
Sütte OzgüI Ağırlık |
70.00 |
Sütte Soda |
100.00 |
Sütte Hidrojen Peroksit |
80.00 |
Sütte Laktoz |
120.00 |
Sütte Fosfataz |
80.00 |
Sütte Antibiyotik Varlığı |
80.00 |
Süt ve Mamüllerinde Kül / Kuru Madde |
90.00 |
Süt ve Mamüllerinde Titrasyon Asitligi |
90.00 |
Sut ve Mamüllerinde pH |
60.00 |
Süt ve Mamüllerinde Protein(Kjheldahl) |
225.00 |
Pastörize Sütte Homogenizasyon Kontrolü |
75.00 |
Sterilize Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü |
225.00 |
Süt,Ayran ve Yoğurtta Viskozite |
165.00 |
Yoğurtta Jelatin |
90.00 |
Yoğurtta Nişasta |
90.00 |
Krema ve Tereyağında Tuz |
120.00 |
Krema ve Tereyağında Fosfotaz |
110.00 |
Krema ve Tereyağında Reichert-MeissI |
300.00 |
Krema ve Tereyağında lyot |
150.00 |
Krema ve Tereyağında Polenske Sayısı |
150.00 |
Krema ve Tereyağında Sabunlasma Sayısı |
150.00 |
Peynir Mayasi Kuvveti |
90.00 |
Peynirde Tuz |
120.00 |
Peynirde Olgunlaşma Indeksi |
225.00 |
Süttozunda Suda Erime Yetenegi |
75.00 |
Dondurmada Fosfataz |
100.00 |
Mineral Madde (Ca, Mg vb.) |
250.00 |
Koliform (E.M.S) Fekal Koliform/ Maya-Kuf / Toplam Bakteri * |
240.00 |
E.coli /Enterococ/Bacillus/Staph. Gibi Ozel Bakteriler * |
250.00 |
Listeria / Yersinia * |
300.00 |
Besin Etiketlenmesi Çalışması |
750.00 |
Somatik Hucre Sayımı |
75.00 |
Süt ve Ürünlerinde Tekstür |
300.00 |
Yağ Asitleri Kompozisyonu |
470.00 |
Renk Tayini |
100.00 |
Ultra Pure Su (1L) |
60.00 |
Diger Hizmetler (Yatırım bedeline göre) |
|
Ürün Danışmanlık |
|
Üretim Danısmanlık |
|
Fizibilite Raporu Hazırlanması |
|
Ozel Danışmanlık |
* Mikrobiyolojik analizler bir örnek için geçerlidir. Yasalara uyumda n=5 istendiği taktirde belirtilen analiz fiyatının 2,5 katı uygulanacaktır.
Kefir Danesi: 50 TL