Çerez Örnek

Araştırma Projelerimiz

 
Diğer Kurum ve Kuruluşlarca Desteklenen ve Devam Eden Projelerimiz
 
Farklı Protein Katkılarıyla Zenginleştirilmiş Fermente Süt İçeceklerinin Duyusal Tercihler ve Fonksiyonel Özellikler Üzerine Etkisi (Doç. Dr. Cem KARAGÖZLÜ - TUBİTAK 1002)
 
Yüksek Enerjili Ultrason Uygulamalarının Katı Kıvamlı Probiyotik Yoğurdun Reolojik, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi (Prof. Dr. A. Sibel AKALIN - TUBİTAK 1002)
 
Yulaf Bazlı Ürünlerde In vitro Sindirim Sonrası Anjiyotensin Dönüştürücü Enzim İnhibitör Aktivitesi ve β-glukan Salımı Üzerine Farklı Gıda Matrikslerinin ve Fermantasyonun Etkisi (Prof. Dr. Özer KINIK - TUBİTAK 1002) 
 
DAINME-SME (Doç. Dr. Nayil DİNKÇİ - H2020)
 
İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinden Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinde Endojen ve Eksojen Biyoaktif Peptidlerin Tanımlanması (Prof. Dr. Özer KINIK - TUBİTAK 1001)
 
 
BAP Destekli Devam Eden Projelerimiz
 
Endüstriyel Kefir Üretiminde Farklı Maya Mikroorganizması Türlerinin Kullanımının Ürün Kalite Parametreleri ve Depolama Ömrü Üzerine Etkisi (Doç. Dr. Oktay YERLİKAYA)
 
Probiyotik Yoğurt Üretiminde Farklı Çilek Çeşitleri Kullanımının Ürünün Duyusal ve Biyokimyasal Özellikleri ile Bakteri Canlılığı Üzerine Etkisi (Doç. Dr. GÜlfem ÜNAL)
 
Kefir Üretiminde Peyniraltı Suyu Protein Konsantresi ve Bifidobacterium lactis Kullanımının Ürünün Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi (Araş. Gör. Dr. Elif ÖZER)
 
Ultrason Uygulamasının Yoğurdun Reolojik, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi (Prof. Dr. A. Sibel AKALIN)
 
 
 

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ