Çerez Örnek

Güncel Haberler

 

Tubitak 1002 Destek Programı

tubitak 1002 ile ilgili görsel sonucu

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Cem KARAGÖZLÜ'nün yaptığı araştırıcı olarak doktora öğrencimiz Öğr. Gör. Derya SAYGILI'nın yer aldığı "Farklı protein katkılarıyla zenginleştirilmiş fermente süt içeceklerininduyusal tercihler ve fonksiyonel özellikler üzerine etkisi" konulu araştırma projesi TUBİTAK-1002 Hızlı Destek programı kapsamında desteklenmiştir. (01.02.2021)         
 
 

2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR)

STAR Stajyer Araştırmacı Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı. Sonuçlara göre 3 lisans öğrencimiz bölümümüzde yürütülen Tubitak projelerinde bursiyer olmaya hak kazanmıştır. (11.01.2021)
 
 tubitak star ile ilgili görsel sonucu                                                                                                                      

 

V. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, Özel Kategori: Gelenekten Geleceğe Ürün Tasarımı Ödülü

Ecem Akan, Oktay Yerlikaya, Ferhat Özçelik, Özer Kınık. "Sebzeli Fermente İçecek Üretiminde Su Kefiri Kullanımı" başlıklı projeleri ile  V. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, Özel Kategori: Gelenekten Geleceğe Ürün Tasarımı Ödülü aldılar.
 

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ