Güncel Haberler
Tubitak 1002 Destek Programı
Yürütücülüğünü Doç. Dr. Cem KARAGÖZLÜ'nün yaptığı araştırıcı olarak doktora öğrencimiz Öğr. Gör. Derya SAYGILI'nın yer aldığı "Farklı protein katkılarıyla zenginleştirilmiş fermente süt içeceklerininduyusal tercihler ve fonksiyonel özellikler üzerine etkisi" konulu araştırma projesi TUBİTAK-1002 Hızlı Destek programı kapsamında desteklenmiştir. (01.02.2021)
2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR)
STAR Stajyer Araştırmacı Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı. Sonuçlara göre 3 lisans öğrencimiz bölümümüzde yürütülen Tubitak projelerinde bursiyer olmaya hak kazanmıştır. (11.01.2021)
V. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, Özel Kategori: Gelenekten Geleceğe Ürün Tasarımı Ödülü
Ecem Akan, Oktay Yerlikaya, Ferhat Özçelik, Özer Kınık. "Sebzeli Fermente İçecek Üretiminde Su Kefiri Kullanımı" başlıklı projeleri ile V. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, Özel Kategori: Gelenekten Geleceğe Ürün Tasarımı Ödülü aldılar.