
EGE ÜNİVERSİTESİ
Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü
EGE ÜNİVERSİTESİ
Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü
EGE ÜNİVERSİTESİ
Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü olarak ZİDEK\'ten 2 yıl daha akredite olarak eğitimi ve öğretimimizi daha kaliteli sürdürme hedefimizde ilerliyoruz.
.jpeg)
TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Belge Alan Öğrencilerimiz
HABERLER
EÜZF Süt Teknolojisi Bölümü 2023-2024 Lisans Seminer Pr...
17 Mayıs 2024
10.00 – 10.20 Prof. Dr. Özer KINIK
Peyniraltı Suyu ve Permeatının Süt Sanayii Dışında Direkt ve İndirekt Kullanım Olanakları
Fatma Kaya devamı..
- 14-5-2024
2. Ulusal Sütçülük Kongresi
Bölümümüzce düzenlediğimiz 2. Ulusal Sütçülük Kongresi 25-26 Nisan 2019 tarihlerinde Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Feyzi Önder Konferans devamı..
- 30-4-2019
Bölümümüzde Katkısız Dondurma ve Kefir Üretimi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Çiftliği ürünleri, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi içinde ve Ege Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki devamı..
- 24-7-2018
Dondurma ve Kefir Satışı
Bölümümüzde üretilen kefir ve dondurmalara Ziraat Fakültesi satış noktalarımızda bulabilirsiniz.
- 24-7-2018
Bölümümüz Özdeğerlendirme Raporu
Bölümümüz özdeğerlendirme raporu web sayfamıza eklenmiştir.
https://suttekn-agr.ege.edu.tr/files/suttekn-agr/icerik/EUZF_Sut_ devamı..
- 24-7-2018